فهرست ها

برگزاری جلسه هفتم از کارگاه روانکاوی ویژه والدین در کتابخانه آیت الله خامنه ای

جلسه هفتم از کارگاه روانکاوی ویژه والدین در کتابخانه آیت الله خامنه ای برگزار شد.

جلسه هفتم از کارگاه روانکاوی ویژه والدین در روز یکشنبه 22/12/1400در سالن جلسات کتابخانه آیت الله خامنه ای برگزار شد.
در این جلسه آقای نوروززاده یکی از علل غُرزدنها، بهانه گیریها، و خشم کودکان را ابراز نکردن احساسات آنهت دانستند...
وی یکی از مشکلات عمده مردم را احساس نا امنی دانستند و یادآور شدند وقتی ما احساس ناامنی درونی داریم ،ترسهای زیادی رو در خودمون می بینیم مثل ترس از دست دادن، ترس از قضاوت، ترس از تنهایی، ترس از طرد شدن و...
وقتی احساس نا امنی میکنیم در دو حالت ترس و خشم قرار داریم و نمی توانیم درست رفتار کنیم یا درست اعتماد کنیم و باعث می شود نتواتیم درست ابراز احساسات کنیم و این ناتوانی در ابراز احساسات خشم را در پی دارد.
رفتارگراها معتقد هستند که هر رفتاری که تایید بشود تکرار پیدا میشود و عکس العمل ما دربرابر رفتارهای کودکان تکرار یا عدم تکرار این رفتارها را در پی دارد.
آقای نوروززاده همچنین با اشاره به افراد دارای اختلال شخصیت مرزی(border line disorder ) خاطر نشان شدند که این افراد معمولا شخصیت هایی شکاک پارانوئید، ضد اجتماعی و خودشیفته،دلبسته ناایمن، بی اعتماد، عصبی،تتفر درونی و... دارند .
به اعتقاد ایشان کسی که در کودکی دیده نشود زودرنج می شود که این مساله باعث بروز مشکلات عدیده ای در زندگی آینده فرد می شود.
از دیدگاه روانکاوی ارتباط یک هنر است و ما اگر با دنیای درون خودمان ارتباط مثبت داشته باشیم مهارت برقرای ارتباط خوب را با دنیای بیرون بدست می آوریم
ایشان همچنین یکی از نشانه های خشم را سکوت دانستند و بیان کردند که وقتی کودک در محیطی بزرگ می شود که والدین ارتباط خوبی با هم ندارند . کودک احساس نا امنی می کند که نتیجه این ناامنی خشم و ترس می باشد.
مقوله توجه به خود از مقوله های مهم درمانی بود که ایشان جهت مقاوم سازی روح و روان به شرکت کنندگان توصیه نمودند.

اخبار و اطلاعیه